Blog Herní konzole Hyperkin RetroN 5

Herní konzole Hyperkin RetroN 5

Hyperkin RetroN 5

Představení herní konzole Hyperkin RetroN 5

Nová herní konzole RetroN 5 společnosti Hyperkin se sice vůbec nemůže srovnávat se současnou generací herních systémů, ale i přesto má mezi herními konzolemi svoje místo. Jde o herní zařízení, které vám umožní zahrát si vaše oblíbené hry ze starších systémů (SNES, Genesis, Game Boy...) na velké obrazovce vaší moderní TV.

Pokud jste vždy toužili po hrách ze starších herních systému jako NES, SNES, (Famicom, Super Famicom), GameBoy, GameBoy Color, Gameboy Advance či Master System, Genesis, (Mega Drive) nebo patříte mezi herní veterány, kteří si chtějí zavzpomínat na své dětství u některé z herních klasik, pak by vás měla zaujmout herní konzole Hyperkin RetroN 5. Pokud se navíc u vás doma někde povalují herní cartridge z již nefunkční konzole z výše uvedeného seznamu, pak zřejmě nemáte jinou volbu než RetroN 5 bez váhání pořídit a osvěžit si staré dobré časy.

Pokud vlastníte neopravitelnou herní konzoli z dílny Nintenda nebo Segy, máte nyní díky hernímu systému RetroN 5 ideální možnost, jak oprášit původní herní cartridge z řadou povedených her a zavzpomínat na staré dobré časy.

Zkušené hráče nejspíš nostalgický vzhled herního systému Hyperkin RetroN 5 ničím nezaskočí. Dominantním prvkem je zde sada pěti slotů pro cartridge z herních systému Nintendo a Sega. Díky tomu si můžete snadno zahrát kteroukoliv z nadčasových her z oblíbených herních konzolí NES, SNES, GameBoy, GameBoy Color, Gameboy Advance nebo Master System, Genesis na obrazovce vaší moderní televize. S herním systémem se dodává také univerzální bezdrátový ovladač (obsahuje zejména D-pad, akční tlačítka, zadní triggery...), který kdykoliv můžete nahradit zcela původním ovladačem, a to díky připraveným slotům pro herní periférie Nintendo NES, SNES nebo Sega Genesis.

Herní konzole Hyperkin RetroN 5

Nostalgická herní konzole Hyperkin RetroN 5 dokáže díky dostatečně výkonnému hardwaru ve spojení s moderním operačním systémem Android 100% emulovat provoz vybraných herních konzolí značek Nintendo nebo Sega. Protože by původní obraz na moderních televizorech už dnes nevypadal nejlépe, můžete si také nechat vylepšit obraz pomocí vybraného efektu do HD rozlišení 720p. S tím souvisí i upravené zpracování původního zvuku, tak abyste si herní zážitek dokonale prožili na moderních HDMI televizorech. Kromě možnosti namapovat rozložení tlačítek na ovladači jistě potěší zejména funkce pro ukládání vaší rozehrané pozice. Možná tak některou z těch pekelně náročných her už po letech konečně dohrajete.

Hlavní parametry

Možná zrovna nepatříte mezi herní veterány a netušíte proč si pořizovat herní systém, který emuluje "dávno vyhynulé" herní konzole vyrobené mezi lety 1983 - 2001. Pak věřte, že za celou dobu těchto zařízení vyšlo velké množství povedených her, které i po tolika letech lze označit za nadčasovou klasiku a stále vám v jednom nebo také více hráčích mohou poskytnout bohatou herní zábavu. Pro ty, co zažili nekonečné večery s některou z herních konzolí jako NES, SNES, GameBoy, GameBoy Color, Gameboy Advance nebo Master System, Genesis je to vstupenka do stroje času (RetroN 5), která vás zavede do známého světa vaší herní minulosti.

V základním balení herního systému Hyperkin RetroN 5 najdete vedle samotné retro konzole i univerzální bezdrátový gamepad (RetroN 5 Wireless Controller), HDMI kabel, USB kabel, ale i nabíjecí adaptér. A jestliže už snad náhodou nemáte svoji původní sbírku oblíbených herních cartridgí s vybranou hrou pro NES, SNES, GameBoy, GameBoy Color, Gameboy Advance nebo Sega Master System či Genesis, pak stále není problém pořídit i dnes, některou z původních / originálních her na webových portálech typu Aukro.cz, eBay.com a to doslova za pár korun.


Vlastnosti Hyperkin RetroN 5

Informace o Hyperkin RetroN 5

Další články na blogu

Mohlo by vás zajímat

Porovnání herních konzolí Recenze herních konzolí

Recenze na MegaZona.cz

Sponzorované odkazy

Nabídka herních konzolí


Recenze herních konzolí


MegaZona   O webu   Blog

Copyright 2014 - MegaZona.cz