Blog Tablety Sony Xperia Z4 Tablet

Tablet Sony Xperia Z4

Sony Xperia Z4 Tablet

Představení tabletu Sony Xperia Z4 Tablet

Připravte se na opravdu brzké uvedení tabletu Sony Xperia Z4 Tablet, který pochází od osvědčeného japonského výrobce elektroniky. Počítat můžete nejen s velmi vysokým hardwarovým výkonem, ale také celou řadu užitečných funkcí, které se ukrývají v příjemně tenkém těle o tloušťce pouhých 6.1 mm a váze 389 gramů.

Nový Sony Xperia Z4 Tablet se řadí k další generaci povedených tabletů japonského výrobce spotřební elektroniky. Jde o tablet vybavený 10.1" displejem s technologií IPS, který používá vysoké 2K rozlišení 2560 × 1600 bodů. Můžete se tak připravit na brilantní a ostrý obraz s vysokým jasem, který dokáže poskytnout vynikající barevné podání i při používání z mnoha úhlů. Ochranné sklo displeje odolné proti běžným otiskům prstů navazuje na elegantní rámeček a tablet jako celek váží pouze 389 gramů. Ultratenké tělo tabletu o tloušťce 6.1 mm je navíc vybaveno stereo reproduktory, ale počítat můžete i s kvalitním výstupem na sluchátka.

Vyspělý Sony Xperia Z4 Tablet poskytuje vše, co od moderního tabletu můžete očekávat. Připravte se na kvalitní 10" IPS displej, tenké tělo o tloušťce jen 6.1 mm s voděodolnou konstrukcí a vysoký hardwarový výkon.

Konstrukce tabletu Sony Xperia Z4 Tablet díky certifikaci s třídou krytí IP65 / IP68 umožňuje potopení až do hloubky 1.5 metrů. Bez obav tak můžete tento tablet používat v prostředí, které je náchylné nejen na vodu, ale také nejmenší částečky prachu. Je už jen na vás zda budete používat tablet na lehátku u bazénu nebo při relaxaci ve vaší vaně bez obav, že dojde k jeho poškození. Kromě multidotykového displeje můžete v případě potřeby tablet ovládat s dalším volitelným příslušenstvím. Pro vaši pohodlnou práci umí tablet spolupracovat např. s Bluetooth klávesnicí Sony BKB50, se kterou budete toto zařízení používat téměř jako běžný notebook.

Tablet Sony Xperia Z4

Po hardwarové stránce vám Sony Xperia Z4 Tablet zajistí bohatý výkon pro celou řadu náročných úloh nebo vám umožní pohodlné hraní nejnáročnějších 3D her. Uvnitř tenkého těla tabletu pracuje velmi výkonný osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 810 o taktu 2 GHz s 64bitovou architekturou, který doplňuje grafický čip Adreno 430 a 3 GB rychlé operační paměti RAM. Pro ukládání vašich dat slouží interní úložiště o kapacitě 32 GB, které snadno rozšíříte pomocí paměťových karet typu microSD až do velikosti 128 GB. Kromě bezdrátové technologie WiFi se připravte také na model vybavený mobilními 2G / 3G daty a to včetně nejnovější vysokorychlostní technologie LTE.

Hlavní parametry

Sony Xperia Z4 Tablet využívá moderní operační systém Google Android 5.0 Lollipop s vlastní uživatelskou nadstavbou Sony TimeScape. Uživatelé tak dostávají do svých rukou příjemně ovladatelné a svižné prostředí s podporou mnoha zajímavých programů, které kdykoliv můžete rozšířit o celou řadu nových aplikací. Náročné uživatele jistě zaujme i podpora aplikace Microsoft Office s nezaměnitelným vzhledem a ovládáním Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint). Naopak hráči zase ocení užitečnou funkci vzdáleného hraní na herní konzoli PS4 (funkce PS4 Remote Play) s podporou bezdrátového ovladače DualShock 4.

Ve výbavě Sony Xperia Z4 Tablet nelze opomenout přítomnost 8.1 megapixelového fotoaparátu se snímačem Exmor RS, který doplňuje přední 5 megapixelová kamera s širokoúhlým objektivem 25 mm pro příjemně rozšířený úhel pohledu zejména při selfie záběrech. Nechybí ani množství vestavěných senzorů, podpora bezdrátového příslušenství ANT+ nebo FM rádio s funkcí RDS. V základním balení najdete kromě samotného tabletu i cestovní nabíječku, nabíjecí / datový USB kabel a nezbytnou dokumentaci. Mezi nejzajímavější příslušenství patří stylový kryt SCR32 a pohodlná Bluetooth klávesnice BKB50 s funkcí stojánku.


Vlastnosti Sony Xperia Z4

Informace o Sony Xperia Z4

Další články na blogu

Mohlo by vás zajímat

Porovnání tabletů

Recenze na MegaZona.cz

Sponzorované odkazy

Nabídka tabletů


Recenze tabletů


MegaZona   O webu   Blog

Copyright 2014 - MegaZona.cz