Blog Mobilní telefony Sony Xperia Z3+

Phablet Sony Xperia Z3+

Sony Xperia Z3+

Představení phabletu Sony Xperia Z3+

Místo očekávaného phabletu Sony Xperia Z4 přichází letos japonská společnost Sony na trh s vylepšeným modelem Xperia Z3+, který úzce navazuje na stávající vlajkovou loď Xperia Z3. Můžete se tak připravit na drobné změny i řadu vylepšení nejen ve vzhledu, ale i výbavě tohoto inovovaného mobilního telefonu.

Inovovaná verze mobilního telefonu Sony Xperia Z3 v podobě modelu Xperia Z3+ na první pohled nepřináší žádné zásadní změny v designu. Na druhý pohled, ale záhy zjistíte, že telefon nabízí příjemně tenčí tělo s pouhými 6.9 mm a zároveň i sníženou hmotnost. Konstrukce těla si stále zachovává zvýšenou odolnost proti vniknutí prachu nebo vody s certifikací IP68. Ocenit lze i absenci samotné krytky microUSB konektoru. Zachovaný zůstal i osvědčený 5.2" IPS displej o rozlišení 1080 × 1920 bodů, který opět poskytuje vysokou ostrost obrazu, bohatý jas a přirozené podání barev včetně příjemně širokých pozorovacích úhlů.

Nový phablet Sony Xperia Z3+ navazuje na předchozí špičkové telefony z dílny japonské společnosti Sony a přichází na trh s vylepšeným mobilním telefonem o 5.2" displeji, který je určený zejména pro nejnáročnější uživatele.

Elegantní hliníkové a zároveň tenké tělo mobilního telefonu Sony Xperia Z3+ ukrývá mimořádně výkonný 64bitový procesor Qualcomm Snapdragon 810 se dvěma čtyřjádrovými čipy (Cortex-A53 s taktem 1.5 GHz a Cortex-A57 o frekvenci 2 GHz), které po grafické stránce navíc doplňuje i grafický akcelerátor (GPU) Adreno 430. Vysoký výkon phabletu je podpořený velmi rychlou operační pamětí RAM typu LPDDR4 o kapacitě 3 GB. Pro uživatelská data slouží interní úložiště o velikosti 32 GB, které velmi snadno rozšíříte pomocí slotu paměťových karet microSD až do maximální velikosti 128 GB.

Phablet Sony Xperia Z3+

Bohaté možnosti nového mobilního telefonu Sony Xperia Z3+ využijete s nejnovějším operačním systémem Google Android 5.0 Lollipop, který doplňuje grafická nadstavba Sony TimeScape UI s rychlým a uživatelsky příjemným ovládáním. V základní výbavě operačního systému najdete nejdůležitější programy určené pro práci nebo zábavu. Díky vysokému HW výkonu mobilního telefonu se můžete připravit na celou řadu náročných programů a to včetně nejnáročnějších 3D her, které jsou pro vás dostupné na portále Google Play.

Hlavní parametry

V případě fotografických možností vám nový phablet Sony Xperia Z3+ nabízí pokročilý 1/2.3" snímač Exmor RS s 20 megapixely, který ve spolupráci s 25 mm širokoúhlým objektiv G Lens o světelnosti F/2.0 poskytuje nadstandardně kvalitní fotografie. Schopnosti fotoaparátu rozšiřuje i povedený automatický režim, funkce HDR, vysoké ISO 12800 nebo užitečné LED přisvětlení. Za pomoci předního fotoaparátu s 5 megapixely a širokoúhlým objektivem se navíc můžete připravit na povedené selfie snímky. V případě potřeby nahrávání videa vám vestavěný fotoaparát nabízí možnost záznamu ve vysoce kvalitním 4K UHD rozlišení s 30 snímky za sekundu nebo Full HD rozlišení 1080p s povedenými 60 FPS.

Mobilní telefon Sony Xperia Z3+ disponuje vestavěnou Li-Ion baterií s kapacitou 2930 mAh, která vám při běžném používání zajistí bezproblémovou výdrž přibližně po dva dny provozu (ve výbavě phabletu ovšem chybí oblíbený bezdrátový způsob dobíjení). Díky vestavěným stereo reproduktorům, ale i celkově kvalitnímu zvukovému výstupu si užijete křišťálově čistý poslech hudby a navíc můžete počítat i s podporou bezdrátových sluchátek LDAC ve vysokém Hi-Res rozlišení. V základním balení najdete kromě samotného mobilního telefonu kompaktní nabíječku, napájecí a datový USB kabel včetně základní dokumentace.


Vlastnosti Sony Xperia Z3+

Informace o Sony Xperia Z3+

Další články na blogu

Mohlo by vás zajímat

Porovnání mobilních telefonů

Recenze na MegaZona.cz

Sponzorované odkazy

Nabídka mobilních telefonů


Recenze mobilních telefonů


MegaZona   O webu   Blog

Copyright 2014 - MegaZona.cz